Hoppa till sidans innehåll

SERIEMATCHER UTAN PUBLIK - STÖD HGIF MED SUPPORTERBILJETT

22 JUN 2020 09:49
Årets seriesäsong är igång. Men det blir en annorlunda säsong då vår vanligtvis trogna publik inte tillåts. Läs mer hur Du kan se matcherna och stötta HGIF
  • Uppdaterad: 22 JUN 2020 09:49

Coronapandemin betyder en annorlunda säsong för HGIF på många vis. Sen seriestart och enkelserie med endast två matcher på våren. Dessutom tillåts ju ingen publik på våra matcher. Vi har ju vanligtvis en trogen publik som stöttar oss på våra hemmamatcher. Förra säsongen snittade vi nästan 200 personer. När vi nu inte får ta in publik förstår alla att det blir ett stort inkomstbortfall för oss både från publik och intäkter från kiosk m.m.. Utgifter för domare kvarstår ju ändå. Hur dert blir till hösten vet vi i nuläget inte men det troliga är ju att restriktionerna kommer att gälla även då. Det betyder bland annat att derbyt mot Eksjö, som ju kan dra upp mot 300 personer, också kommer att spelas utan publik. Vi kommer att livesända våra hemmamatcher via Min Fotboll appen vilket i nuläget är helt gratis och högtalarljudet kommer gå fram så att Du ändå kan få en hyfsad upplevelse från matchen. 
Vi tror och hoppas att Du ändå vill stötta HGIF genom att köpa en supporterbiljett till matcherna. Du kan antingen köpa för enskild match genom att swisha 50,- eller valfritt belopp till 1232180396 eller till bankgiro 522-0470. Eller 200,- för en säsongsbiljett. Väljer Du det lottar vi ut en säsongsbiljett till nästa säsong. Märk inbetalningen med Ditt namn. Säsongsbiljetten gäller också om vi skulle få ta in publik till hösten. Spara kvittot att visa upp. 
Våra hemmamatcher annonseras som vanligt via hemsidan och via vårt instagram.
Tack för Ditt stöd!!!!

Skribent: Ingemar Ekelund
Epost: This is a mailto link

   

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bonus till Dej och föreningen
när Du handlar på Intersport
Klicka på bannern och anslut Ditt intersportkort


Fantastiska erbjudande till Dej och  bonus till föreningen 
nör Du handlar via Sponsorhuset
Klicka på bannern och bli medlem

 

 

  

 

 Klicka på bannern och
anslut Ditt spelkort så
stödjer Du Höreda GIF

 

 

Följ HGIF via Twitter
Liverapporter från A-lagets matcherFölj HGIF på sociala medier

 

 

 

Postadress:
Höreda GoIF - Fotboll
Höredavallen
57595 Eksjö

Besöksadress:
Höredavallen
57595 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0705670012, 0722041200
E-post: This is a mailto link

Se all info