Hoppa till sidans innehåll

FÖRLUST I SERIEAVSLUT

10 OKT 2021 10:42
Det blev en klar förlust för HGIF i gårdagens serieavslut mot serievinnande Myresjö/Vetlanda.
  • Skapad: 10 OKT 2021 10:42

HGIF kunde inte att hota serievinnande Myresjö/Vetlanda i gårdagens hemmamatch. Bortalaget kunde, mer eller mindre, avgöra matchen med ett tidigt mål i vardera halvlek.
Efter förra veckans urladdining i bortamatchen i Gullringen fanns det inte mycket energi kvar i HGIF i gårdagens serieavslut på Höredavallen. Efter ett tidigt ledningsmål för bortalaget kunde serievinnarna ganska enkelt spela hem matchen.  Simon Klein kunde sedan utöka bortaledningen efter en kvart. Men det stannade till ett 0-2 underläge i paus för HGIF. En halvlek där HGIF ändå stundtals var med i matchen. 
Efter ett tidigt mål i andra halvlek för bortalaget blev det en ganska avslagen match. Myresjö/Vetlanda kunde ganska enkelt spela av matchen och fick även till två mål till innan matchen var slut. 
Nej, det saknades energi i HGIF i går. Ett ganska vingklippt HGIF som man fick ställa på benen i går då man saknade några spelare och dessutom tvingades ställa upp med spelare med skavanker. Skall man kunna hota ett så bra lag som Myresjö/Vetlanda måste vi nog vara fulltaliga både i huvud och ben. 
Nu har ju ändå HGIF gjort en ritkitgt bra prestation genom att spela sig kvar i fyran detta år. Man har i några matcher svarat för fantastiska prestationer och även om sista matchen slutade i en klar förlust så är det ju sluttabellen som gäller.
Nu får vi ta lite paus innan vi laddar upp för nästa säsong. Många spelare behöver vila och rehab. Men det kommer en ny säsong. En säsong som vi kommer spela kvar i fyran med många roliga matcher även då och då får vi väl hoppas på en full säsong,Vad den har att bjuda av med och motgångar återstår att se.
Tack till Alla som stöttat oss under säsongen.

Lördag 9 oktober kl 13.00
Höredavallen

Höreda GIF     -     Myresjö/Vetlanda FK             0- 5  (0-2)

Höreda:  Maté Ambrus - Albin Titus, Jakob Gustafsson, Adam Gustavsson, Jonatan Herbertsson - Alexander Herbertsson  - Isak Gustafsson, Viktor Jacobsson, Anton Titusson, David Svahn - Samuel Herbertsson - 
Oliver Stenström. Hugo Titus, Javad Esmaili, Lukas Hjalmarsson, Viktor Ingbrant
Målen:  0-1 (4) Jakob Friberg;  0-2 (15) Simon Klein;  0-3 (48) Simon Klein;  0-4 (55) Edvin Fridell;  0-5 (61) Jakob Friberg
Utvisning:  Myresjö/Vetlanda:  Edwin Arvidsson (71) (2 gula)
Varningar:  Höreda:  Inga.   Myresjö/Vetlanda:  Frerik Elmersson, Simon Klein
Domare:  Peter Junhem, Taberg
Assisterande Domare:  Elmar Delimehic, Ydre;  Mohamad Alsheiko, Eksjö
Publik:  139


Skribent: Ingemar Ekelund
E-post: This is a mailto link

   

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bonus till Dej och föreningen
när Du handlar på Intersport
Klicka på bannern och anslut Ditt intersportkort 

  

 

 Klicka på bannern och
anslut Ditt spelkort så
stödjer Du Höreda GIF

 

 

Följ HGIF via Twitter
Följ HGIF på sociala medier

 

 

 

Postadress:
Höreda GoIF - Fotboll
Höredavallen
57595 Eksjö

Besöksadress:
Höredavallen
57595 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0705670012, 0722041200
E-post: This is a mailto link

Se all info