2020 - ETT ANNORLUNDA MEN FRAMGÅNGSRIKT ÅR

28 DEC 2020 15:09
2020 är till ända. Det blev verkligen ett annorlunda år på många sätt. Ett år som ändå blev framgångsrikt för HGIF.
  • Uppdaterad: 23 DEC 2020 14:35

Ännu ett fotbollsår är slut. Ett fotbollsår som blev både märkligt och annorlunda. Trots fina framgångar för oss i HGIF så satte pandemin en skugga över det hela. En pandemi som egentligen ingen visste eller fortfarande vet var den skulle eller skall ta vägen. Nu blev det ju ändå ett framgångsrik år för vårt seniorlag som kunde studsa tillbaka till division fyra efter ett lyckosamt kvalspel. En verklig bragd av ett HGIF där drygt 70 % av spelartruppen kommer från och är uppväxta i bygden. Men det finns även andra glädjeämnen.
Som det att så många ungdomar spelat och tränat i HGIF under säsongen. Att Höredaloppet kunde genomföras med drygt 350 anmälningar under lite annorlunda former.  Bygden har verkligen ställt upp och även supportrar har stöttat oss med bland annat köpa fiktiva biljetter till våra matcher när inte publik tilläts.
Ett stort tack till ALLA företag som stöttat oss under säsongen.
Nu ser vi fram emot ett 2021 som vi hoppas och tror skall bli mer normalt.
Vi önskar Er ALLA ETT GOTT NYTT 2021