Hoppa till sidans innehåll

EM tipset


Det är 29 deltagare i HGIFs EM-Tips. Det betyder 1450 kronor i potten där 75% går till vinnaren och 25% till tvåan.

En dramatisk final avslutade EM för denna gång där Italien till slut kunde stå som vinnare efter straffar. En av de bästa finalerna genom tiderna kanske med ett lika lyckligt slut för Italien som verkligt bittert för England. England får vänta med att få hem sin fotboll. 
Lika dramatisk som EM finalen blev vårt EM tips där Crille Sjöberg och David Herbertsson slogs om slutsegern. Crille hade ju sex poäng till godo inför slutspurten på David. Crille hade England som vinnare och David Italien och där tog David in fem poäng och avgörandet skulle alltså bli om någon av dom hade lyckats pricka in skytteligavinnaren eller/och hur många mål skyttligavinnaren vann på. Här blev det ett avgörande faktiskt. Crille hade Kane som vinnare och det var ju nära men han hade tippat sju mål. David däremot hade utslagne Benzema som vinnare men hade fem mål för skytteligavinnaren. Det gjorde att David precis slank före Crille och står alltså som vinnare. Stort Grattis till David som visar att målsinnet fortfarande sitter kvar. Lite snöpligt för Crille som ju ledde länge men en andra plats är ändå hedrande i detta fina sällskap. 
Tomas Lovén seglade upp på tredje plats genom att visa stabilitet på slutet och strax bakom hittar vi David Svahn som efter sin rehab visat fantastisk form och så när nådde ända upp. Han låg ju länge i botten. David  lyckades pricka in såväl skytteligavinnaren Ronaldo som antal mål samt Italien som vinnare. Tomas och David visar att kantspelet alltid varit och är framgångsrikt i HGIF.
Som så mycket annat i HGIF så är det mycket Herbertsson i toppen då de belägger hela sex platser på tio topp listan. Ett hedersomnämnade även till Andreas Karlsson som helt oväntat och sensationellt, måste man säga, kom in på denna topp tio listan. 
Skiljefrågan om hur många mål som gjordes under EM behövde aldrig tas till men även här är David Herbertsson närmast då han tippade 137 vilket bara var fem ifrån de 142 som gjordes.
Än en gång stort GRATTS till David och Crille och tack alla som deltagit i tipset. Vi kanske återkommer nästa år med ett VM tips.
Till dess ha en skön sommar och stötta HGIFs resa i division fyra till hösten.

PS! Har dubbelkollat resultatet men om någon hittar något fel så vänligen kontakta mej  på mail This is a mailto link i så fall

Här är slutställningen


Summa Namn
69 David Herbertsson
65 Christoffer Sjöberg
59 Tomas Lovén
58 David Svahn
57 Samuel Herbertsson
55 David Herbertsson
55 Robin Herbertsson
54 Alexander Hebertsson
53 Jonatan Herbertsson
52 Andreas Karlsson
52 Love Hast Stenbäck
51 Melker Titus
47 Ingemar Ekelund
46 Hugo Titus
45 Mattias Ingeson
45 Petrus Silfver
44 Erik Johansson
44 Hampus Johnsson Lyborg
44 Kristofer Hjalmarsson
43 Isac Roos
42 Jonatan Bliss Larsson
41 Viktor Ingbrant
40 Isak Gustafsson
40 Simon Stenström
40 Tomas Andersson
37 Kalle Ekelund
35 Oliver Stenström
34 Peter Grek
31 Krister Herbertsson
Uppdaterad: 26 MAJ 2021 12:16 Skribent: Ingemar Ekelund
Epost: This is a mailto link

   

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bonus till Dej och föreningen
när Du handlar på Intersport
Klicka på bannern och anslut Ditt intersportkort 

  

 

 Klicka på bannern och
anslut Ditt spelkort så
stödjer Du Höreda GIF

 

 

Följ HGIF via Twitter
Liverapporter från A-lagets matcherFölj HGIF på sociala medier

 

 

 

Postadress:
Höreda GoIF - Fotboll
Höredavallen
57595 Eksjö

Besöksadress:
Höredavallen
57595 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0705670012, 0722041200
E-post: This is a mailto link

Se all info