Hyvel Cup

13 JAN 2020 15:51
HGIF hade väl ingen lyckad kväll när man deltog i Hyvel Cup i Bodafors.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 15:51

Två oavgjorda matcher och en förlust belv facit för HGIF i fredagens Hyvel Cup i Bodafors. Dessutom endast mål framåt i första matchen och det räckte ju inte för avancemang för slutspel. I första matchen hade man en 2-0 ledning mot Solberga och dessutom en 3-2 ledning i slutet men tappade till 3-3 vilket kanske spolierade chanserna denna kväll. Bättre  upp i andra matchen mot Stensjön där man kanske låg närmast segern men inte lyckades knäcka målkoden framåt vilket betydde 0-0. Stensjön som sedan kunde stå som slutsegrare farmåt nattkröken efter att vunnit över Sävsjö i finalen. HGIF hade väl en liten chans till avancemang i sista matchen mot redan avsågade Malmbäck men inte heller där lyckades man, trots ett klart spelövertag, få till något mål framåt. Dessutom hamnade man i underläge efter en kontring och kvällen var därmed förstörd. Man kanske inte hade alla domslut med sig här men tyvärr ägnades det kanske lite för mycket fokus på domarna istället för egna spelet.  Nej, HGIF kunde inte riktigt föja upp förra helgens fina prestation i Vetlanda. Här blev det en helt annan sorts futsalfotboll på ett annat underlag och en mindre plan och man var nog inte riktigt förberedda på detta. Det återstår nu en inomhuscup och det är KM i Futsal i Olsbergs Arena den 2 februari. Vi får ladda om till den och förbereda oss lite bättre kanske.

Resutlat HGIFs matcher

HGIF  -  Solberga                 3- 3
Mål HGIF:  Mikael Sturesson, Anton Titusson, Alex Vesi

HGIF  -  Stensjön                 0- 0